PRODUSE

Masina pentru productie creme si inghetata cu pasteurizare BRAVO TRITTICO EXECUTIVE EVO DUO 457

Descriere

Masina pentru productie creme si inghetata cu pasteurizare

  • Cuve separate pentru pasteurizare și răcire
    Schema cuve separate
    Pasteurizarea: Pasteurizarea este un tratament termic care prelungește durata de valabilitate a alimentelor și reduce încărcătura microbiană prin încălzire rapidă urmată de răcire bruscă. În cofetărie, faza de încălzire este esențială pentru obținerea unui produs neted și omogen, care evidențiază calitatea ingredientelor premium. Pentru gelato artizanal, acest proces ajută la dizolvarea ingredientelor uscate și la activarea stabilizatorilor. Trittico® permite o încălzire precisă și eficientă direct în cuva superioară verticală, urmată de o răcire rapidă în cilindrul inferior, asigurând un produs final sănătos și sigur.

    Răcirea: Răcirea este o etapă esențială în producția de produse de patiserie, gelato și ciocolată. Pentru rezultate optime, răcirea trebuie să fie rapidă, intensă și uniformă în întreaga compoziție, cu un control precis al timpului și al temperaturii. În patiserie, răcirea rapidă asigură textura și consistența corectă, permițând utilizarea imediată a produsului. În producția de ciocolată, răcirea precisă sprijină cristalizarea ideală a masei de cacao. Pentru gelato, congelarea în sarjă presupune transformarea compoziției din stare lichidă în stare solidă prin răcire și agitare rapidă, formând cristale fine de gheață care dau un produs uscat, cremos, ușor de porționat și care se păstrează bine în vitrină.

  • Control electronic cu afișaj digital al programelor și temperaturilor
  • 2 invertoare pentru controlul turațiilor la pasteurizare și congelare
  • SISTEM IONIC 3D – pentru consistență perfectă a înghețatei
    Sistem Ionic 3D

    Sistemul ionic este un brevet Bravo ajuns la a treia generație, care controlează ciclul de congelare prin analiza migrației ionice pentru a determina când fiecare aromă de înghețată este „înghețată” corespunzător și gata pentru extracție.

    În starea lichidă, amestecul conține multă apă și ioni pozitivi și negativi. Prin aplicarea unei micro-tensiuni asupra amestecului prin electrozi, ionii migrează spre electrodul negativ și invers, fenomen numit „conductivitate ionică”.

    Conductivitatea poate fi măsurată optim de controlerul electronic. Când amestecul se transformă în înghețată și devine solid, conductivitatea scade. Senzorii de control ionic sunt amplasați în cilindru și în interiorul acestuia, iar măsurarea cantității de ioni permite determinarea exactă a momentului optim pentru extracția produsului final.

  • 35 programe pentru creme de cofetărie și derivate
  • Cuva inferioară cu sistem de răcire cu injecție multipunct
  • Răcire cu apă a condensatorului
    Condensator – schimbător de căldură cu plăci de înaltă performanță, pentru economii mari de apă. Secțiune largă de curgere a apei pentru a preveni depunerile de calcar.
  • Ușă din Makrolon atermic, rezistent la șocuri

    Makrolonul este un polimer cu capacitate de izolare termică ridicată, pentru a evita dispersia la rece, așa cum se întâmplă cu cele metalice, metalul fiind un bun conductor termic.

    Izolarea termică a cilindrului de răcire este foarte importantă, nu doar pentru reducerea consumului energetic și timpul de congelare, dar și pentru calitatea finală a înghețatei. Cu cât procesul de congelare este mai scurt, cu atât mai mult se evită o potențială separare centrifugala a emulsiei.

    Igienă maximă – Makrolonul fiind un compozit dens, necesită doar apă caldă pentru curățare, iar utilizarea detergentului acid nu este recomandată.

  • Invertor pentru viteza mare de extracție a produsului
  • Compresor semi-ermetic de putere mare
  • Răzuitoare metalice în ambele tancuri
  • Spălare ușoară, inclusiv tubul de scurgere intern
  • 4 roți solide, din care 2 cu sistem de frânare
  • Accesorii opționale
    • AIR COOLING – Răcire suplimentară cu aer și apă a condensatorului. Cu această opțiune inclusă, conectarea la sursa de alimentare cu apă rece necesară pentru sistemul de răcire rămâne obligatorie, dar condensatorul adițional va reduce semnificativ consumul de apă.
    • EVO MIX – Mixer / blender – dispune de un cuțit cu 3 lame și se instalează deasupra tancului de fierbere. Are o viteză de lucru de 12.800 rot./min. și poate fi setat să funcționeze între 1 și 5 min. Asigură confort și productivitate maximă utilizatorului și poate fi demontat cu ușurință și spălat separat.
    • Whisk – Tel emulsionare din inox. Poate fi utilizat pentru emulsionarea diferitelor mixturi: mousse, pâte à bombe, cremă cu unt, meringi etc.
    • Display LCD – Display tactil LCD conectat la controlerul electronic. Ecranul grafic de 7” conectat la computerul mașinii asigură un control interactiv al tuturor funcțiilor și permite afișarea în timp real numărului de cicluri de producție, funcționarea mixerului, durata programelor și biblioteca de rețete pentru toate programele.
    • Kit Pate a Choux – Compus dintr-un sistem special de extractie ce permite adaugarea ingredientelor la momentul potrivit pentru obtinerea unui rezultat excelent de fiecare data. Include automat si programele dedicate acestui tip de produs.

Garanție 12 luni
Fabricație: Italia

Informații suplimentare

Capacitate cilindri

8 + 8 L

Capacitate producție gelato

30 – 50 L/H

Putere absorbită

7.7 Kw

Alimentare electrică

380 V ~ 50 Hz

Dimensiuni exterior

51 x 95 X 140 cm

Greutate

309 KG

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masina pentru productie creme si inghetata cu pasteurizare BRAVO TRITTICO EXECUTIVE EVO DUO 457”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cart
Your cart is currently empty.