Referințe

 

 

Un tort de îngheţată de 70 de kilograme, considerat un record în România, a fost realizat de Gabriel Frânculescu, din Craiova, în cadrul Expoziţiei Internaţionale GastroPan de la Târgu Mureş, în cinstea Centenarului Unirii şi a împlinirii a 10 ani de când este organizată această expoziţie.

Tortul a fost tăiat duminică şi a fost împărţit, gratuit, tuturor vizitatorilor şi participanţilor la Expoziţia Internaţională GastroPan, în ultima zi a manifestării, care este dedicată degustării noutăţilor din industria cafelei şi îngheţatei.

“Ideea tortului ne-a venit ţinând cont că anul acesta sunt două aniversări: 10 ani de GastroPan şi 100 de ani de la Marea Unire. Atunci am spus să marcăm şi noi cumva momentul şi am venit cu un tort, care nu a mai fost făcut probabil niciodată, nu doar la GastroPan, ci şi în România. Un tort de îngheţată cu o greutate impresionantă. Tortul are 70 de kilograme de îngheţată. Am zis să profităm de numărul de vizitatori şi de moment şi să urăm şi noi un ‘La mulţi ani!’ României şi GastroPan. Am făcut acest tort de îngheţată aici, în stand, la GastroPan; nu ne-a luat foarte mult, fiindcă maşinile cu care lucrăm sunt foarte rapide, ne-a luat să îl facem cam cinci ore. Am încercat să combinăm cumva gusturile, avem ciocolată neagră, avem ciocolată cu lapte, avem Raffaello, cocos cu migdale şi cu ciocolată albă, avem căpşuni, portocale şi fistic’, a declarat pentru AGERPRES Gabriel Frânculescu, de la Horecons Profesional din Craiova.

Tortul a fost tăiat la ora 12,00, în cadrul unei mici ceremonii, fiind aprinsă şi o lumânare aniversară de 100 de ani, după care a fost împărţit şi oferit vizitatorilor, colegilor de la standuri şi tuturor celor care au dorit să guste tortul dedicat Marii Uniri şi GastroPan.


Bravo Trittico Startronic Plus 1020 cu o capacitate de productie de 100 l. / ora instalata la Gelateria Aniela din Bistrita Nasaud.


Proiect complet de gelaterie la Ramnicu Valcea – Lucky Ice.


Proiect complet de gelaterie pentru “Gelato Rehoma” din Pitesti


Masina pentru productie creme cu pasteurizare, iaurt, temperare ciocolata la cofetaria Boema din Caracal


Proiect ciocolaterie pentru “Ada Chocolate” in Craiova


Horecons Profesional colaboreaza cu Horeca School Bucuresti pentru formarea profesionala a viitorilor profesionisti in domeniul cofetariei, patiseriei, ciocolateriei si inghetatei artizanale.

 

 

Horecons Profesional livrat si a instalat o mașină Gelita TRT 30 pentru producție sorbeturi si gelato in laboratorul Luado Chocolate  din Brașov.

 

Horecons Profesional a livrat si a instalat o mașină multifuncțională Bravo Trittico Executive Evo 183, pentru creme, ciocolata si gelato in laboratorul Sweet Ela din Bucuresti.

 

Horecons Profesional a livrat si instalat laborator cofetarie – patiserie – gelaterie la “Cofetaria Aida” din Craiova.

Cofetaria Aida Cofetaria Aida

 

Horecons Profesional a livrat si instalat laborator gelaterie la  “Hotel Sighisoara” din Sighisoara.

Hotel Sighisoara Hotel Sighisoara Hotel Sighisoara
Hotel Sighisoara

 

Horecons Profesional a livrat si instalat cuptor de pizza pe lemne Alfa Pizza la  “Terasa Planter’s” din Craiova.

Planters Planters Planters

 

Horecons Profesional a livrat si instalat laborator cofetarie – patiserie – gelaterie la “Casa Ghincea” din Craiova.

casa-ghincea casa-ghincea
casa-ghincea

 

Horecons Profesional a livrat si instalat echipamentele de bucatarie la “Irish Murphy’s Pub” din Craiova.

Irish Murphy’s Pub Irish Murphy’s Pub
Irish Murphy’s Pub Irish Murphy’s Pub

 

Horecons Profesional a livrat si instalat laboratorul de gelaterie la “Friandise”.

Friandise Friandise
Friandise Friandise

 

Horecons Profesional a livrat si instalat laboratorul de gelaterie si vitrina gelato la “Madlene”.

Madlene
Madlene Madlene

 

Horecons Profesional a livrat si instalat laboratorul de gelaterie si vitrina gelato “La Boier” din Pitesti.

La Boier La Boier
La Boier

 

Horecons Profesional a livrat si instalat laboratorul de gelaterie la Cofetaria  “BERTIS” din Sfantu Gheorghe.

BERTIS
BERTIS BERTIS

 

Horecons Profesional a livrat si instalat laboratorul de gelaterie si vitrina pentru gelato la Restaurantul “La Riviere” din Timisoara.

La Riviere La Riviere

 

Horecons Profesional este furnizor IKEA pentru friteuzele automate ventless MTI Autofry 40 C.

IKEA IKEA
IKEA