Descriere
Pasteurizator profesional pentru crema patiserului
Capacitate de productie maxim 18 kg / ciclu
Control electronic cu afisaj digital pentru temperaturile de lucru
Programe de pasteurizare si racire rapida (crema patiserului, iaurt, fructi semi-confiate, inghetata, temperare ciocolata)
Sistem special de mixarea ingredientelor patent Bravo cu elemente fixe si mobile pentru rezultate excelente
Inverter pentru reglajul turatiei de mixare in functie de reteta
Respecta toate normele de siguranta alimentara HACCP
Sistem de incalzire cu rezistenta in camasa siliconica
Sistem de racire cu alimentare la reteaua de apa
Sistem flexibil de inchidere a gurii de evacuare produs
Cuva si carcasa fabricate din otel inox
Capac superior transparent cu fanta de alimentare cu ingrediente
Sistem de oprire de urgenta
4 rotile solide dintre care 2 cu sistem de franare
Putere totala absorbita 3 Kw
Alimentare electrica la 380 V~50 Hz
Dimensiuni exterior: I x L x A: 122 x 51 x 109 cm.
Greutate: 152 kg
Fabricat in Italia
Garantie 12 luni
Opțional
Programul si accesoriile necesare pentru producție pate a choux, chifle cantoneze, jeleu, aluaturi moi pentru patiserie – cofetărie
Conține mixerul special din inox cu elemente fixe si mobile pentru un amestec ideal al ingredientelor + programele dedicate.
EvoMix, blender puternic cu 12.000 rot. / min pentru emulsionarea cremei de lamaie, a inghetatei, gemurilor si amestecurilor.
Contine motorul si suportul blenderului + cablul de alimentare si butonul de comanda in panoul principal al masinii.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.